За нас

Фирма „Фулда България” ООД е създадена през 1995 г.като директен вносител на автомобилни гуми, алуминиеви джанти, консумативи, резервни части и аксесоари. Търговскита мрежа, състояща се от 20 автоцентрове, не спира да се развива, поставяйки си винаги по-високи цели.
Фирма „Фулда България” ООД, може да Ви бъде полезна за следните услуги: Подържане на колите от Вашият автопарк в София, Пловдив, Стара Загора, Сливен, Бургас, Варна, Русе, Хасково, Плевен, Кърджали, Силистра, Враца, Монтана, Благоевград, като всички наши автосервизи са сертифицирани по стандарта ISO 9001-2008. В тези градове можем да Ви предложим още: регулиране на преден и заден мост, ГТП, ГТП за товарни автомобили*, заверка на тахографи*, СЕМТ, текущи и експресни ремонти на автомобилите ви, ремонт на камиони*.В София, Хасково, Стара Загора, Пловдив и Бургас разполагаме с модерно оборудвани тенекеджийни и бояджийни сервизи.
През септември 2012 г. е създадена „ФБ Ауто” ЕООД като дъщерна компания на фирма „Фулда България” ООД. Новото дружество има за цел да диференцира дейността по продажбите на нови автомобили и всички дейности по гаранционна и следгаранционна поддръжка на автомобили от марките Renault & Dacia. Новата дъщерна компания продължава успешните практики, тя наследява материалната база на „Фулда България” ООД, следва да продължи добрите взаимоотношения с настоящите клиенти и да изгради нови такива, да продължи да изпълнява поетите ангажименти към своите корпоративни контрагенти, като разчита на опита и квалификацията на своите настоящи служители, които прехвърлят задълженията и отговорностите си към новото дружество. 
„ФБ Ауто” ЕООД е внедрила и поддържа Система на Управление, преминала е успешно сертифициране по DIN EN ISO 14001:2009 и ISO 9001:2008 към „Германише Лойд България” ЕООД.
„ФБ Ауто” ЕООД е част от веригата автоцентрове „MOTOEXPERT” на „Фулда България” ООД и предлага всички услуги, продукти и предимства за корпоративните клиенти на Групата: „ФБ Ауто” ЕООД, „Фулда България” ООД и „Фулда България Трейдинг” ЕООД.
Предимствата да работите с верига автосервизи като нас са, че :
-Ще получите обслужване на еднакви цени в цялата страна.
- При нужда може да се провери по регистрационен номер даден автомобил, къде е влизал за ремонт, какво му е правено, какви части са вложени и кой механик го е обслужвал. 
-Гаранция на извършените услуги и вложени резервни части.
-Преференциални цени за служители на фирмата.
-Заместваши автомобили за гаранционния период, когато ремонтът на автомобила изисква неговото задържане за повече от 24 часа.
-Заместващ автомобил – наем при настъпило ПТП.
-Опция за плащане по банков път.
-За настоящия зимен и предстоящ летен сезон изготвяне на график и приоритетно приемане на автомобилите ви за преобуване със зимни/летни гуми и осигуряване на хотел за гуми.
Надявамe се да получим възможност да спечелим доверието Ви и да положим началото на коректни бизнес взаимоотношения!